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PROMOTIONSBÜRO: Ankündigung Disputation Claire Payan

Am Mittwoch, den 20. Dezember 2023 ab 09:00 Uhr findet die Disputation mit dem Titel:

"Acidification of musts and wines by fumaric acid: Impact of its addition on the chemical and sensory characteristics of varietal wines in the frame of climate change"

von Frau Payan an der Universität Bordeaux statt.

Frau Payan promoviert im Rahmen einer Cotutelle Vereinbarung und wird ihre Dissertation an der Universität Bordeaux auf Englisch verteidigen. Die Disputation ist öffentlich.

Interessierten Zuhörer:innen bietet die Universität Bordeaux die virtuelle Teilnahme über folgenden Link an:

https://u-bordeaux-fr.zoom.us/j/9713586967?omn=88480363979

Meeting ID: 971 358 6967

 

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Wednesday, December 20, 2023 the oral defence of the dissertation titled:

"Acidification of musts and wines by fumaric acid: Impact of its addition on the chemical and sensory characteristics of varietal wines in the frame of climate change"

of Ms. Claire Payan starting at 09:00 a.m. is public.

Ms. Payan is doing her doctorate under a cotutelle agreement and will defend her thesis in English at Bordeaux University.

The University of Bordeaux offers interested listeners the opportunity to participate virtually via the following link:

https://u-bordeaux-fr.zoom.us/j/9713586967?omn=88480363979

Meeting ID: 971 358 6967

 

Kategorien: Interne Mitteilungen, Wissenschaftlicher Nachwuchs