Herzlichen Glückwunsch Anna Lamberty!
Anna Lamberty hat ihre Dissertation mit dem Titel "Development of a generic concept for cross chain temperature monitoring using loT-based sensor technology to optimize the product quality of fresh plant-based produce" am 27. Oktober 2025 an der Hochschule Geisenheim University erfolgreich verteidigt.
Ihr Promotionsverfahren wurde von Professorin Dr. Judith Kreyenschmidt, Institut für Frischproduktlogistik an der Hochschule Geisenheim University betreut.
Die Dissertation wurde von Professorin Dr. Judith Kreyenschmidt gemeinsam mit Professor Dr. Ralf Pude, Institut für Nutzpflanzenwissenschaften und Ressourcenschutz an der Rheinischen Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn und Professor Dr.-Ing. Dirk Wollenweber, Fachbereich Wirtschaft der Hochschule Darmstadt / University of Applied Science, begutachtet.
***
Congratulations, Anna Lamberty!
Anna Lamberty successfully defended her doctoral thesis entitled "Development of a generic concept for cross chain temperature monitoring using loT-based sensor technology to optimize the product quality of fresh plant-based produce" on October 27, 2025 at Hochschule Geisenheim University.
Her Doctorate was supervised by Prof. Dr. Judith Kreyenschmidt, Department of Fresh Produce Logistics, Hochschule Geisenheim University, Germany.
Her thesis has been evaluated by Prof. Dr. Judith Kreyenschmidt in collaboration with Prof. Dr. Ralf Pude, Institute of Crop Science and Resource Conservation, University of Bonn, Germany and Prof. Dr.-Ing. Dirk Wollenweber, Department of Economics, University of Applied Science Darmstadt, Germany.



