"Aktive Hefepräparate" - Saccharomyceten und Nicht-Saccharomyceten
Event: Arbeitskreis Kellermeister Mosel-Saar-Ruwer
Date: 21.11.2013
Speaker: Rauhut, Doris
Entstehung reduktiver Noten - Aktuelles aus der Forschung
Event: Herbstveranstaltung Vereinigung der Kellermeister
Date: 12.09.2013
Speaker: Rauhut, Doris
Malolaktische Fermentation - Auswahl aktueller Forschungsergebnisse
Event: MLF-Seminar
Date: 10.09.2013
Speaker: Rauhut, Doris
Charakterisierung von "inaktiven Hefepräparaten" zur Nutzung in Most und Wein
Event: Betriebsleitertagung Weinbau & Oenologie
Date: 03.09.2013
Speaker: Rauhut, Doris
Impact of yeast strain and nutrients on the formation of volatile sulphur compound in grape and passion fruit wines
Event: 26th International Conference on Yeast Genetics and Molecular Biology
Date: 29.08.2013
Speaker: Rauhut, Doris
Use of Asymmetric Flow Field-Flow Fractionation to characterize whole yeast cells and yeast derived products
Event: Posterpräsentation im Rahmen von FEMS 2013, 5th Congress of European Microbiologists
Date: 21.07.2013
Speaker: Rauhut, Doris