Identification of yeasts in microbial communities during the winemaking process by FTIR spectroscopy
Event: 26th International Conference on Yeast Genetics and Molecular Biology
Date: 29.08.2013
Speaker: von Wallbrunn, Christian
Unterschiedliche Aspekte der Hygiene in der Weinbereitung
Event: Tag der Kellerwirtschaft für den Herbst 2013 - Eaton/Carl Moser GmbH
Date: 02.07.2013
Speaker: von Wallbrunn, Christian
The impact of different processing steps on yeast biodiversity of spontaneous fermented riesling and pinot noir musts
Event: 64th ASEV National Conference
Date: 24.06.2013
Speaker: von Wallbrunn, Christian
Unterschiedliche Aspekte der Hygiene in der Weinbereitung
Event: Begerow/Eaton Oenologisches Symposium
Date: 29.05.2013
Speaker: von Wallbrunn, Christian
Unterschiedliche Aspekte der Hygiene in der Weinbereitung
Event: Begerow/Eaton Oenologisches Symposium
Date: 28.05.2013
Speaker: von Wallbrunn, Christian
Mikrobiologische Kontaminationen als Ursache von Fehlaromen während der Barrique-Lagerung
Event: 61. Deutscher Weinbaukongress 2013
Date: 23.04.2013
Location: Deutschland
Speaker: von Wallbrunn, Christian