Nachrichten

PROMOTIONSBUERO: Herzlichen Glückwunsch Jennifer Badura!

Quelle: Lena Hansen

Herzlichen Glückwunsch Jennifer Badura!

Jennifer Badura hat ihre Dissertation mit dem Titel "Characterization, regulation and genetic modification of the synthesis of aroma compounds in non-conventional wine yeasts" am 18. Januar 2024 an der Hochschule Geisenheim University erfolgreich verteidigt.

Ihr Promotionsverfahren wurde über die Promotionsplattform Geisenheim, Gießen, Marburg koordiniert und gemeinsam von Dr. Christian von Wallbrunn, Hochschule Geisenheim University und Prof. Dr. Martin Rühl, Fachbereich 08, Justus-Liebig-Universität Gießen betreut.

Die Dissertation wurde  von Dr. Christian von Wallbrunn zusammen mit Prof. Dr. Martin Rühl und Prof. Dr. Diethard Mattanovich, Universität für Bodenkultur, Wien, Österreich evaluiert.

***

Congratulations, Jennifer Badura!

Jennifer Badura successfully defended her doctoral thesis entitled "Characterization, regulation and genetic modification of the synthesis of aroma compounds in non-conventional wine yeasts" on January 18, 2024 at Hochschule Geisenheim University.

Her Doctorate, coordinated via the Doctoral Platform Geisenheim, Giessen, Marburg was jointly supervised by Dr. Christian von Wallbrunn, Hochschule Geisenheim University, Geisenheim, Germany and Prof. Dr. Martin Rühl, Faculty 08, Justus Liebig University, Giessen, Germany.

Her thesis has been evaluated by Dr. Christian von Wallbrunn and Prof. Dr. Martin Rühl in collaboration with Prof. Dr. Diethard Mattanovich, University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna, Austria.

Kategorien: Interne Mitteilungen, Wissenschaftlicher Nachwuchs, Nachrichten