Nachrichten

PROMOTIONSBÜRO: Herzlichen Glückwunsch Duc Ngoc LE

Disputation LE
Quelle: Tobias Hartung HGU

Herzlichen Glückwunsch Duc Ngoc LE! 

Duc Ngoc Le hat seine Dissertation mit dem Titel “lnvestigation of the potential allergenicity and coloration of peanut and hazelnut regarding different high-temperature processing methods”

am 16. Dezember 2024 an der Hochschule Geisenheim University erfolgreich verteidigt.

Sein Promotionsverfahren wurde über die Promotionsplattform Geisenheim-Gießen-Marburg koordiniert, mit dem Fachbereich 09 der Justus-Liebig-Universität Gießen durchgeführt und gemeinsam von Professorin Dr. Simone Loos-Theisen, Institut für Lebensmittelsicherheit, Hochschule Geisenheim University und Professorin Dr. Anika Wagner, Institut für Ernährungswissenschaft, FB 09 der Justus-Liebig-Universität Gießen betreut. 

Die Dissertation wurde von Professorin Dr. Simone Loos-Theisen gemeinsam mit Professorin Dr. Anika Wagner und Professor Dr. Philipp Seibert, Hochschule Fulda begutachtet.

***

Congratulations, Duc Ngoc LE!

Duc Ngoc LE successfully defended his doctoral thesis entitled  “lnvestigation of the potential allergenicity and coloration of peanut and hazelnut regarding different high-temperature processing methods”

on December 16, 2024 at Hochschule Geisenheim University.

His Doctorate was carried out within the framework of the Doctoral Platform Geisenheim - Giessen – Marburg in cooperation with the Faculty 09 – Justus Liebig University Giessen and jointly supervised by Professor Dr. Simone Loos-Theisen, Department of Food Safety, Hochschule Geisenheim University und Professor Dr. Anika Wagner, Department of Nutritional Science, Faculty 09, Justus Liebig University Giessen Germany.

His thesis has been evaluated by Professor Dr. Simone Loos-Theisen in collaboration with Professor Dr. Anika Wagner and Professor Dr. Philipp Seibert, Fulda University of Applied Sciences, Germany.

 

Kategorien: Interne Mitteilungen, Wissenschaftlicher Nachwuchs